Hyvinvointipalvelut

Säätiön hyvinvointipalveluihin kuuluvat kerhotoiminta, retket, yleisötilaisuudet, omaishoidontilapäishoito, Pirkon- Paussi ja asuntotarjonta. Säätiön pyrkii toteuttamaan ja kehittämään palveluita joilla tuetaan kotona selviytymistä ja omaisten jaksamista.

Yleishyödyllisenä toimintana toteutetaan kerhotoimintaa, retkiä, Pirkon-Paussia ja erilaisia yleisötilaisuuksia, sekä tuetaan järjestöjentoimintaa.

Koivurannan Palvelutalolla on tilapäishoidon huone, johon voidaan ottaa asiakkaita sopimuksen mukaan muutamasta tunnista päivään yksi asiakas kerrallaan. Toiminta kulkee nimellä Pirkon Paussi. Toiminnasta peritään vain nimelliset ateriakorvaukset.

Vuokra-asunnot

Vuokrarivitalo asuntoihin asukkaaksi voi hakeutua henkilöt tai pariskunnat joilla on sosiaali- ja terveydenhuollon tukipalveluiden tarvetta tai asuin olosuhteet ovat vaikeat tai on tarve asua palveluiden välittömässä läheisyydessä. Asukkaaksi vuokra-asuntoihin voi hakea ottamalla yhteyttä Airi Hokkaseen (044 459 6621) tai Minna Vehviläiseen (044 459 6643).

Ajankohtaista

  • Tiedustele ajankohtaista toimintaa
  • Palveluvastaava
    Minna Vehviläinen
    Puh: 044 459 6643
  • Pirkon Paussi
    Puh: 040 689 6844