Vammaispalvelut

Säätiön vammaispalveluihin kuuluu vaikeavammaisten ja kehitysvammaisten asumis- ja tukipalvelut.

Vaikeavammaisille tarjotaan vammaispalvelulain mukaista palveluasumista, tukipalveluita sekä henkilökohtaisen avustajan palveluita. Palveluasuminen toteutetaan Koivurannan palvelutalolla, joka sijaitsee luonnonkauniissa rantamaisemassa. Asunnot ovat tilavia yksiöitä tai kaksioita, jotka asukkaat saavat sisustaa mielensä mukaan.

Hoivasta ja huolenpidosta huolehtii ammattitaitoinen koulutettu henkilökunta, joka on läsnä ympärivuorokauden. Lääke- ja sairaanhoidosta vastaa sairaanhoitaja.

Kehitysvammaisille tarjotaan asumis- ja tukipalveluita henkilökohtaisen avun- ja ohjauksen tarpeen mukaisesti. Kehitysvammaisten palveluasumisyksikkö sijaitsee aivan Karstulan keskustan tuntumassa idyllisessä maalaismaisemassa. U-kirjaimen muotoisessa kiinteistössä on helppo löytää itselleen sopiva asumismuoto avuntarpeen mukaan. Yksikössä on asuntoja ympärivuorokautista palveluasumista tukiasuntoihin.

Meillä voi asua sekä pitkäaikaisesti että lyhyemmän jakson verran. Esimerkiksi omaishoidon piiriin kuuluvat asiakkaat voivat tulla meille vaikkapa viikonlopuksi, jolloin omaishoitaja saa pitää laissa määritellyt vapaapäivät. Tämän lisäksi järjestämme tilapäishoitoa sekä lapsille ja nuorille päivähoitoa. Tilapäishoito voi kestää tunnista päivään.

Tuottamiemme vammaispalvelulain mukaisten palveluiden asiakkaaksi pääsee perusturvaliikelaitos Saarikan vammaispalveluiden palveluohjauksen kautta.

Tästä Saarikan sivuille.

Lataa tästä vammaispalveluiden palveluesite, tulossa.

Ajankohtaista

 • Koivurannan palvelutalo on siirtynyt ympärivuorokautiseen toimintaan
 • Palveluvastaava
  Minna Vehviläinen
  Puh: 044 459 6643
 • Kotipirtti
  Puh: 040 836 9029
 • Maijala
  Puh: 040 836 9697
 • Koivurannan palvelutalo
  Puh: 044 459 6578 Sairaanhoitaja:
  044 532 0523